Zöldség, gyümölcs és az elmaradhatatlan mentes finomságok – biocity.hu

Igyekszem nem finnyásnak lenni és azokat a trendeket követni, amiket tényleg úgy tartok, hogy jó, érdemes és az egészségemnek kedveznek. Nem könnyű dolog manapság szelektálni a sokféle lehetőség között, de mégis azt gondolom, hogyha talál az ember egy jó iránymutatót ehhez, akkor egyáltalán nem lehetetlen a dolog. Én szerencsére találtam és már nem csak arról szól nálam az egészséges és tudatos táplálkozás, hogy zöldséget eszek gyümölccsel és fordítva, hanem arról is, hogy ezt még számos úton-módon színezem mindenféle egészséges finomsággal. Ez pedig kizárólag a www.biocity.hu-nak köszönhetem.

Miután ráuntam a zöldség – gyümölcs diétámra, ami egyébként így, hogy saját kertet vezetek, nem olyan nagy kihívás, elkezdtem olyan alternatívákat keresni, amik ezt tovább viszik anélkül, hogy egysíkúvá válna a táplálkozásom. Így verődtem oda a www.biocity.hu oldalra, ahol először a vegán és paleo ételeket böngésztem végig. Nagyon örültem neki, hogy tulajdonképpen itt külön részlegeket szenteltek ezeknek a kategóriáknak az online bevásárlóközpontban. Ami hát nem meglepő, hiszen olyan sokféle termék közül lehet válogatni mindkét témakörben, hogy egyértelműen külön polcot érdemelnek, ha ennyire szemléletesen beszélgetünk róla.

A biocity.hu azonban nem csak ebben jó és tud igazán széles választékot adni, hanem sok más területen is. Talán nem is gondolnátok, de a bio termékek palettáját nem csak az ételek és alapanyagok terén színezték ki valami rendkívüli módon, de minden más egyéb területen is, ahol a bio szó jelentéssel bír. Így tehát vannak különböző természetes kozmetikumok arcra, kézre, lábra, hajra és mindenre. De ugyanúgy vannak természetes tisztítószerek – mind ha a házat nézzük, mind pedig ha a testünket néznénk. Szóval nem csak egy online üzletecskéről van itt szó, hanem egy nagyon komoly webáruházról.

Külön említést érdemel szerintem az, hogy mennyi étrend-kiegészítő és vitamin van a virtuális polcokon, amikből elég egyszerű összerakni olyan pakkokat, amik gondoskodnak az egészségünkről helyettünk is az őszi-téli náthás időkben. Na meg persze az átlag hétköznapokban is.

Ha egy kis inspirációt szeretnétek gyűjteni ahhoz, hogy ti magatok is belekezdjetek valami ilyen jellegű életmódba, akkor a www.biocity.hu blogján tudtok érdekességeket és hasznos tanácsokat olvasni, teljesen mindegy, hogy diabetikus táplálkozásról, vagy bio tisztítószerekről van szó. Nézzetek körül!