Weboldallal kapcsolatos segítségnyújtás a belvárosban

Már meséltem arról, hogy jelenleg külkerületben lakom. A munkám során viszont sokszor előfordul, hogy be kell mennem a belvárosba. Így szoktam különböző érdekes dolgokat hallani. Szeretem az embereket. Így sokszor előfordul, hogy olyan emberekkel beszélgetek, ismerkedek, akikkel még csak nem is gondoltam volna. Az előző héten történt egy ilyen eset, amikor bementem egy kisboltba és az eladó nővel kezdtem el társalogni. Nagyon szimpatikus 40 körüli nő volt, kicsit bohókás stílussal. Életvidám és kedves volt. Először csak a munkámról kérdezett, mondta, hogy még nem járhattam erre vagy hát ő még nem is látott itt, és hogy hányszor szoktam a környéken járni. Elmeséltem neki, hogy nem sűrűn, sőt szinte egyáltalán, most vagyok itt először.

Ennek kifejezetten örült és mondta, hogy reméli többet is megyek, mert nagyon szimpatikus vagyok a számára. Annyira elbeszélgettünk, hogy a végén meghívott egy kávéra és elmesélt mindent az életéről és hogy hol látja magát jelenleg. Ezeket mindig figyelemmel szoktam kísérni az gondolom, hogy igazán tanulni lehet belőle és nagy szeretettel fogadom, amikor ilyen szinten megbíznak bennem. Így én is mindig őszinte vagyok ilyenkor, én is elmeséltem, hogy jelenleg hogy érzem magam, meséltem a kertemről, a hobbimról és arról, hogy hol lakok. Mondta, hogy ő is nagyon szeret kertészkedni. Erről pedig még hosszasan elbeszélgettünk elmesélte az ő tapasztalatait és elmondta, hogy képzeljem, el neki van egy ehhez kapcsolódó vállalkozása is.

 Ez nagyon felkeltette az érdeklődésem, így el is kezdtem gyorsan ezzel kapcsolatban kérdezősködni, ki is derült hamar, hogy növény magvakat árul webáruházon keresztül. Ezek nagyon dizájnosan meg vannak csinálva, nagyon szép a weboldala is, viszont azt mondta, hogy egyelőre kevés a vásárló. Bár ez nem furcsa még csak most indult el. Én magam nagyon jó ötletnek találtam és látszik, hogy a szívét lelkét beletette. Elmesélte azt is, hogy agyagozik is és majd szeretne vázákat is értékesíteni a weboldalán. Így jutottunk el odáig, hogy szüksége lenne egy kis segítségre, kérdezte, hogy nem tudok-e egy olyan szolgáltatásról vagy oldalról, ami tudna neki több vásárlót szerezni.

Eszembe jutott, hogy pont egy barátnőm mesélte nekem, akinek szintén weboldala van, hogy mennyire jó oldalt talált, ez volt az Online marketing tanácsadás és kivitelezés, azaz a Keresőben Első weboldala. Összességében ez egy nagyon stílusos, igényes, jól összeszedett weboldal, ami szerintem mindenki számára szimpatikus lenne. Látszik, hogy mennyit foglalkoztak vele, illetve minőségi szövegek vannak rajta. Több szolgáltatást nyújtanak, rajta ezeket el lehet olvasni a főoldal legtetején ilyen a linképítés, weboldalkészítés, keresőoptimalizálás, hirdetés, szövegírás, grafikai tervezés, illetve ezek mellett a főoldal tetején még megtalálhatóak a referenciák az árak és a csomagok. Ha külön rákattintunk egy menüpontra, akkor az általunk választott menü részletes kifejtésével találkozhatunk. De én is kifejtettem Erikának részletesen, hogy mi mit jelent.

Online marketing tanácsadás és kivitelezés

Elmondtam neki, hogy a linképítés egy olyan szolgáltatás, ahol a weboldalad a Google kereső első oldalára juttatják, ez pedig, azért jó, mert ha valaki rákeres egy vállalkozásoddal kapcsolatos dologra, akkor a te weboldalad is meg fog jelenni és ez nem a hatodik vagy a hetedik oldalon lesz, hiszen oda már senki nem jut el, hanem az elsőn. Tehát ez lesz az, ami szinte ki fogja szúrni a kereső szemét. Nem mellesleg a weboldal erre pénzvisszafizetési garanciát is vállal. Amennyiben ezt a szolgáltatást választod, készítenek egy kutatást az oldaladról, majd elkezdhetitek a közös munkát a forgalom növekedés érdekében. Ha esetleg saját vállalkozásban kezdenél, de még nincsen weboldalad, akkor választhatod a weboldalkészítést is, ahol nem csak egy szép, de egy olyan weboldalt kapsz, ami keresőoptimalizált, egyedi és nem kell rá hónapokat várni, hogy elkészüljön. Ha már mindened megvan az induláshoz, sőt már el is indult a weboldalad és csak hirdetéseket szeretnél a Facebook-ra vagy a Google-re a weboldaladdal kapcsolatban, akkor választhatod a hirdetés menüpontot, ahol ezeket mind elkészítik helyetted, olyan emberek, akik ehhez nagyon jól értenek. Amennyiben szövegírásra van szükséged, mert minőségi szövegeket szeretnél kapni, a weboldal ezt is nagyon könnyen orvosolja, ugyanis szövegírói segítségével bárhová és bármilyen szöveg elkészítésében a segítségedre tudnak lenni. Erikát már ekkor megvette ez a szolgáltatás, nagyon szimpatikus volt számára és nagyon boldog volt, hogy ilyen sok lehetőség közül választhat.

Plusz pont, hogy az oldal nem csak a keresőoptimalizálásban, szövegírásban és a hasonló tevékenységekben jó. Hanem grafikai munkákat is vállalnak. Ilyen például egy logókészítés, arculattervezés vagy kiadványkészítés. A pontos áraikról az árak menüpont alatt tudsz olvasni. Ez is nagyon jó, hiszen nagyjából látod, hogy milyen összegre van szükséged egy ilyen szolgáltatáshoz. Referencia munkáikat is meglehet nézni, így nem a semmibe kell megrendelni egy szolgáltatást és van biztosítékod arról, hogy jól dolgoznak. Amennyiben több dolgot szeretnél egyszerre megvalósítani, arra az esetre vannak a csomagok. Ezek különbözőek, összesen három csomagjuk van. Az egyik a Leader, a másik a linképítés + tartalom marketing és a harmadik pedig a hét hetes Facebook és Google kampány (+ 70 nap Facebook posztolás). Ezek is nagyon részletesen ki vannak fejtve. A Leader 14 hónap alatt ígéri, hogy pályára állítja az ügyfélszerző gépezetedet. Ez annyit jelent, hogy 14 hónap alatt kapsz egy tökéletes weboldalt, a Google-n minimum top 10-es helyezést, profin kezelik a hirdetéseid és minőségi tartalmat gyártanak neked. A második, a linképítés és tartalom marketing, annyit jelent, hogy elérik neked rendszeres posztoláson keresztül, értékes tartalmakkal, hogy a Google első helyén lehess. Tehát kapsz egy első helyezést és minőségi tartalmakat is egyszerre. A harmadik csomag a hét hetes Facebook-Google kampányban a közösségi médián keresztül és a Google-n keresztül elérik, hogy több látogatód legyen. Ezek a csomagok szerintem nagyon hasznosak és nagyon ajánlom mindenkinek a részletes leírásokat.

Ha valamelyik szolgáltatásuk megtetszett, akkor a főoldalon, a menüpontok alatt megtalálható az Online marketing tanácsadás és kivitelezés telefonszáma és e-mail címe. Ezek közül bármelyiken lehet őket keresni, illetve ha görgetünk az oldalon, akkor vannak kis nyilak, amiken keresztül árajánlatot lehet bekérni. Én nagyon hasznosnak találom az oldalt azoknak a vállalkozóknak, akik az online felületeken is szeretnének részt venni. A mai világban ugyanis szerintem ez nagyon fontos, hogy ne csak a tv-ben szereplő reklámokon gondolkozzunk, vagy azokon keresztül akarjunk hirdetni hatalmas összegekért, hanem az online térben is. Hiszen manapság mindenki megtalálható rajta. Egy Facebook hirdetésen keresztül nagyon sok embert el lehet érni, talán többet, is mint a tévén keresztül.

 Erikának nagyon tetszett ez az oldal, biztos volt abban, hogy fel fogja keresni az Online marketing tanácsadás és kivitelezés szakértőit, a Keresőben Elsőt. Nagyon megköszönte a segítségemet, azt mondta bármikor rendelni szeretnék, az oldaláról nyugodtan hívjam föl, ő mindenben segíteni fog nekem. Hát ilyen találkozások szoktak velem előfordulni a belvárosban.