Vidéken jöttem rá, lakásbiztosításra van szükségem

Nagyszerű hétvégének indult, káresemény lett belőle

Nemrég látogatóban voltam a szüleimnél vidéken, egy nagyon kellemes hétvégét töltöttünk náluk. Hét ágra sütött a nap, így szinte egész nap kint voltunk a kertben. Délben bográcsoztunk, este szalonnát sütöttünk, a kettő között pedig jókat beszélgettünk. Apámnak van egy kis kerti tava is, és a tó körüli teendőkbe is besegítettem. Növényeket locsoltunk, kerítést festettünk… Egyáltalán nem unatkoztunk. Valahogy mindig talál az ember olyan elfoglaltságot a kertben, amit szívesen végez. Szeretek velük időt tölteni otthon, ilyenkor valami elképesztő nyugalom érzése fog el. Csakhogy ez a nyugalom nem tartott sokáig, ugyanis csőtörés volt az utcában, és sajnos a mi pincénk is rendesen elázott. Ekkor derült ki, hogy a szüleim nem rendelkeznek lakásbiztosítással, ezért mindent önerőből kell majd megjavítanunk.

Pannon Safe lakásbiztosítás kezdőknek és haladóknak egyaránt

Ahogy vezettem haza Pécsre, azon gondolkoztam, hogy nekem is jól jönne egy lakásbiztosítás a saját lakásomra. Elkezdtem keresgélni a biztosítók körében a régióban, és ekkor akadtam rá a Pannon Safe biztosítóra a https://www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas linken. Ahogy elkezdtem böngészni az oldalukat, rá kellett jönnöm, hogy jóformán semmit nem tudok a lakásbiztosításokról. Szerencsére az oldal azonban minden olyan kérdésre választ ad, amihez csak szükség lehet az induláshoz. Ráadásul minden információt olyan közérthető nyelven fogalmaznak meg, hogy az egy hozzám hasonló laikus számára is könnyen értelmezhetővé válik. Ráadásul az oldal alján egy beépített chat robot is segíti a vendégek tájékozódását, aki készséggel válaszol minden felmerülő kérdésre.

Ami számomra a legfontosabb információ volt, amit a https://www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas oldalról tanultam meg, hogy határozatlan időtartamra is köthető lakásbiztosítás. Ez azért jobb konstrukció, mert ha mégsem vagyunk elégedettek a szolgáltatóval, nem kell megvárni a szerződés lejártát a váltással. Ebben az esetben a biztosítási évfordulóhoz lehet igazodni. Ha pedig a Pannon Safe-fel szeretnénk megkötni az j biztosításunkat, akkor a szerződés bontás jogi procedúrájával sem kell foglalkoznunk, mert ők ilyenkor felveszik a kapcsolatot az előző biztosítóval, és mindent elintéznek a részünkre! A másik fontos tudás, amit itt szedtem fel pedig a pénzügyekkel volt kapcsolatos. Az oldalról megtudtam ugyanis, hogy a biztosítási összeget nem a szóban forgó lakás piaci értéke határozza meg. Ilyenkor az újjáépítés költségeivel kalkulálnak. A tényleges kár bekövetkeztével pedig a biztosító megvizsgálja az újjáépítés, javíttatás költségeit is, és ez alapján téríti meg a káreseményt.

Ha esetleg ti is gondolkodnátok benne, hogy a Pannon Safe-fel köttök szerződést, ne habozzatok, és mielőbb keressétek fel őket a https://www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas linken! Az oldalon keresztül közvetlenül is kapcsolatba léphettek a Pannon Safe szakértőivel, de akár az online árkalkulátoruk segítségével is tájékozódhattok a piaci helyzetről! Mindenkit biztatok rá, hogy látogasson el az oldalra és próbálja ki a kalkulátort, én is így fogok tenni.