Városi kertészkedés babakocsit tolva

Amíg fiatal az ember, mindig a városban szeretne élni, hiszen akkor minden szórakozási lehetőség nagyon könnyen megközelíthető. A barátokhoz kiugrani egy sörre valamelyik sarki kis italt forgalmazó egységbe nagyon könnyű így. De ahogyan öregedni kezdünk, tapasztaltabbá kezd válni az ember, elkezd más irányba is mozogni. Fontossá válik számára, hogy milyen ételek is kerülnek az asztalára. Nem csak a milyen étel, de hogy honnan is származik maga a zöldség, gyümölcs, amiből készül az étel. Erre városi szinten kerestek az aktivisták megoldást, hogy esetlegesen a panel, vagy társasházak lakói is tudjanak kis kerteket művelni, ezzel is az egészséges, biztos forrásból származó ételeket helyezve előtérbe. Kihasználatlan virágoskertek és lebontott házak helyét átvették a közösségi kertek. Itt maguk is meg tudják termelni a városiak azon kis paradicsomukat, amiket el szeretnének fogyasztani. De léteznek olyan kezdeményezések is, hogy egy-egy nagyobb vidéki területet művelnek közösen, vagy adnak művelésbe, és ahogyan érik az ott elültetett termés, azt kapják meg. Az emberi kreativitás tárháza, hogy minőségi, egészséges ételt egyenek, és ezzel a közösséget támogassák, kifogyhatatlan. Jó ilyen közösséghez tartozni, noha most a kis kertünket kicsit elhanyagoltuk, hiszen megérkeztek a párommal közös gyermekeink. De amint tehettük, kitoltuk őket, és a levegőn voltak velünk, míg mi a kerttel foglalkoztunk.

Kitoltuk őket, de miben is? Nagyon sok babakocsit megnéztünk, míg vártuk a gyerekek érkezését. Nem volt könnyű dolgunk, hiszen egyszerre ketten érkeztek, így szem előtt kellett tartanunk, hogy az ikreknek milyen igényeik vannak. Itt gondoltunk a mentális fejlődésükre is. Ahogyan tájékozódtunk, egyre jobban kiforrott bennünk az, hogy a babakocsi olyan elosztású legyen, hogy a babák egymás mellett helyezkedjenek el. Léteznek olyan testvér, illetve iker babakocsik, hogy egymás alatt kicsit eltolva utaznak a babák. Ezen babakocsikat a párommal nagyon gyorsan kizártuk, úgy gondoltuk, hogy legyenek egyenrangúak, közel egymáshoz, még utazáskor is. Más kritériumokat is támasztottunk a leendő babakocsinkkal szemben, úgy gondoltuk, hogy nem egy évre vásároljuk meg a babakocsit, így a minőségre is nagy hangsúlyt fogunk fektetni. Valamint én női szemmel az anyagára is nagyon odafigyeltem, hiszen a babák bőre rendkívül érzékeny így a babakocsi külső és belső része tekintetében is kellő körültekintéssel jártunk el. Sok ötletünk és elképzelésünk volt, így nekiálltunk keresni. Testvérbabakocsik – Babakocsik – BabaVerda – Minőségi babakocsik gyártótól. Óriási raktárkészlet! – címszóval meg is találtuk azt a webshopot, amire vágytunk.

Szinte hihetetlen, hogy ilyen könnyen ment ennek a remek webshopnak a megtalálása. Láttunk jó pár rossz üzletet is, így volt már összehasonlítási alapunk, hogy milyen webshopban szeretnénk válogatni és vásárolni. Az első benyomás nem csak a termékeknél fontos, hanem a webshop kinézeténél és annak kezelhetőségi szempontját is figyelembe kell venni. Első pillantásra nagyon szimpatikus volt az egész felépítése, az, hogy nagyon könnyen ki lehet rajta igazodni. Nagyon érthető módon fel vannak tüntetve a webshop által forgalmazott babakocsik fajtái. Mi egyből tudtuk, hogy rá kell mennünk a testvér, iker babakocsikra. Így oda is kattintottunk, ennél jobban érthető oldalt nem is tudtunk volna találni. Szuper oldalszerkesztés, és ami ennél is fontosabb, nagyon jó ár érték arányban forgalmazzák a babakocsikat.

Testvérbabakocsik – Babakocsik – BabaVerda – Minőségi babakocsik gyártótól. Óriási raktárkészlet!  – ezzel mi is egyet tudunk érteni a párommal. Ténylegesen, ahogyan megnyitottuk a testvérbabakocsik fület, ott volt az a babakocsi amire vágytunk. Hogy honnan voltunk ennyire biztosak? Nem más miatt, mint hogy ez a remek webshop a termékek mellé, a könnyebb döntés meghozatala érdekében, nem csak részletes termékleírást mellékel a babakocsikról, hanem elegendő fényképet is. A fényképek minden esetben hozzájárultak ahhoz, hogy elképzeljem milyen lesz a babakocsiban tolni a gyerekeket, és hogy mennyi új helyet ismerünk meg, és mennyi élménnyel leszünk gazdagabbak.

A “Testvérbabakocsik – Babakocsik – BabaVerda – Minőségi babakocsik gyártótól. Óriási raktárkészlet!” mottó tekintetében sem ért minket csalódás, hiszen olyan remek babakocsira bukkantunk, amire tényleg nem számítottunk. Ahogyan szembe jött az oldalon az a multifunkciós babakocsi, tudtuk, hogy ez lesz az, amit kerestünk. Tényleg nagyon sok darabból tevődik össze, így a babahordozótól kezdve, a mózeskosáron át a sportos változat is megtalálható a szettben. Ilyen szettre már régóta vágytam, ahol minden, de tényleg minden megtalálható. A leírásban is és a képek alapján is látszott, hogy még pelenkatartó táska és esővédő is megtalálható a szettben. Ennél több számunkra nem is szükséges, nem is szerettünk volna minden egyes darabot egyesével, illetve külön megvásárolni. Így még helytakarékosnak is mondhatjuk, hiszen egy vázra illik az összes darabja. Annyira örültünk, ennek a remek babakocsikat forgalmazó webshopnak. Olyan összetevőjű babakocsit találtunk, amit előzetesen elképzeltünk, majd olvasni kezdtük azt is, ami az én vesszőparipám volt. Ez nem más, mint a babakocsi külső és belső borítása. Természetesen itt is kiváló minőség és párnázott, bőrbarát belső jut.

Nagy könnyebbség számunkra, hogy megtaláltuk ezt a webshopot és nem kellett arra időt és energiát szánni, hogy a boltba bemenjünk érte. Ki tudja, hogy a doboza befért volna a kocsit, csak teher lett volna számunkra. Így viszont, hogy online rendeltük meg, csak annyi volt a dolgunk, hogy fogadtuk a futárt. Nagyon izgatottan vártuk, hiszen nagyon lényeges babákhoz tartozó csomagot hozott. Alig vártuk, hogy odaérjen, és amikor meghozta a csomagunkat izgatott bontogatásba kezdtünk. Minden darabja megtalálható volt a babakocsinak, a könnyű összeszereléssel már meg is voltunk. Ugyanolyan jó minőségű terméket kaptunk meg a futár által, mint amilyet a honlapon a képek alapján megrendeltünk.

Annyira boldogok voltunk, hogy rátaláltunk, erre a remek honlapra, és hogy ténylegesen jó minőségű termékeket forgalmaz, és a babakocsink ár érték arányban ténylegesen nagyon kedvező volt. Ezért is esett rá a választásunk, mert tudtunk, hogy jobb ajánlatot nem fogunk se közel, se távol találni. Ajánlottuk is már a webshopot, hiszen a barátaink is abba a korba léptek, hogy mindenkinél esedékes a babavállalás, jó ha tudják, hogy hova kell fordulni, ha minőségi babakocsihoz szeretnének jutni és remek áron.


Testvérbabakocsik – Babakocsik – BabaVerda – Minőségi babakocsik gyártótól. Óriási raktárkészlet! – és ezzel a felkiáltó mondatunkkal nem is estünk nagyon túlzásokba, hiszen tényleg így van. Számunkra nagyon bevált a babakocsi, így csak ajánlani tudjuk. Azóta megszülettek a gyerekek, és nagyon szeretnek a babakocsiban utazni, hol a babahordóban, hol pedig magán a babakocsi vázon tologatva. Így kerek a világ, hogy szuper babakocsiban tudják szemlélni a nagyvilágot, biztonságban az anyaga tekintetében és a biztonsági övek miatt is. Alig várjuk minden egyes sétát a babakocsival. A barátaink is rátaláltak már erre a remek webshopra és ők is elkezdtek nézelődni.