Valamivel a palántákat is el kell tudnom hozni a kertészettől

Nagyon sok időt töltök a szabadidőmből a kertem szépítgetésével, újabb palánták elültetgetésével. A növénymagokat és a palántákat mindig ugyanattól a kertészettől szoktam beszerezni, már évek óta. Tudom, hogy náluk egészséges növényeket kapok, és hogy a legjobb tanácsokkal látnak el engem a gondozásukkal kapcsolatban is. Már bejáratott vendég vagyok náluk, amint meglátják a kocsimat leparkolni, jönnek is üdvözölni. Bár a városon kívülre esik a kertészet, így többet kell hozzájuk autóznom, még ez sem tántorít el attól, hogy visszajárjak hozzájuk.

Apropó, kocsi, a legutóbb épp ehhez a kertészethez tartottam elhozni néhány kertészeti eszközt és facsemetét, amikor észrevettem, hogy eléggé ráférne már az olajcsere az autómra. Hirtelen viszont azt sem tudtam, legutóbb milyen motorolaj került az autóm motorjába. El kellett így hát napolnom az újabb növényvásárlást, hisz először is az autómat kellett rendbe tenni. Az első problémát a megfelelő motorolaj kiválasztása okozta. Szerencsére az egyik barátom ajánlására felkerestem az olajwebshop.hu oldalt, ahol több százféle motorolaj megtalálható a kínálatban.

motorolaj

A számomra tökéletes motorolaj megtalálását az oldal kifinomult szűrői segítették. Kereshetek itt márka, viszkozitás, vagy a kiszerelés mérete alapján is. Beugrott, hogy legutóbb Castrol motorolajat vettem, amit természetesen az olajwebshop.hu-n is nagyon hamar megtaláltam. Mivel nem akartam kockáztatni a kocsikázást, úgy döntöttem, hogy inkább házhoz rendelem a kiszemelt Castrol olajat, hiszen ezen a webshopon erre is van lehetőség. Ha valaki azonban személyesen szeretné átvenni a terméket, megspórolva a kiszállítási díjat, az a 4 budapesti üzletük valamelyikében is átveheti.

Már persze nem mintha a kiszállítási költség olyan nagyon magas lenne. 10.000 forintos rendelésösszeg mellett a kiszállítás díja 1490 forint, a Sprinter futárszolgálat jóvoltából. Ez az összeg már tartalmazza az utánvét díját is. De ha valaki előre utalással szeretne fizetni, arra is van lehetőség, hiszen nagyon rugalmas ez az üzlet. 10.000 forintos rendelés felett a kiszállítás költsége egyébként csak 745 forint, 20. 000 forintos összeghatár felett pedig egyenesen ingyenes a szállítás. A csomagunkat Pick Pack Ponton és csomagautomatánál is átvehetjük. Szóval rengeteg fizetési és szállítási opció elérhető.

A rendelés előzetes regisztráció nélkül is leadható, és bármilyen rendeléssel kapcsolatos kérdéssel nyugodtan fordulhatunk az olajwebshophoz. Telefonon és emailben is a rendelkezésünkre állnak. A csomag érkezéséről, vagy a személyes átvétel időpontjáról emailben előzetesen értesítenek. Nagy előnyük, hogy a legtöbb termék, ami a webshopon fent van, van is náluk raktáron. Így nem kell pluszban várakozni arra, hogy berendeljék a terméket az üzletbe. Az én motorolajamat például pár napon belül házhoz is szállították, és a termék minőségével is nagyon elégedett voltam. De abban is biztos lehetek, hogy ha bármi reklamációm lenne, akkor felhasználhatom a 30 napos, 100%-os elégedettségi garanciát, amit kínálnak.

Összefoglalva tehát egy igazán remek autós kellékeket áruló webshopra találtam az olajwebshop.hu-ban. Motorolaj készlet terén verhetetlenek! Meg is köszöntem a barátomnak, hogy ajánlotta őket nekem. Ezek után már boldogan hajthattam be a kertészet parkolójába átvenni a várva várt új facsemetéimet.