Új lakóhely, új élet, régi gyógyszertár

Az idei évtől kezdve soha többé nem kell a bezártságot elviselnünk! Akár lesz még karantén, akár nem. Nem adtuk fel ugyan a városi létét a párommal, mégis meg tudtuk oldani, hogy lehessen egy olyan lakhelyünk, aminek van egy nagyjából 20 négyzetméteres kiskertje. Reméljük, olyan bezártság nem szükséges, mint 2020 tavaszán, de ha mégis, lesz hová kiülnünk napozni, friss levegőt szívni. Sőt, jövő tavasztól az a terv, hogy apróságokat meg szeretnénk próbálni megtermelni itt, a kiskertben. Eldöntöttük ugyanis: spórolósabban, reálisabban és egészségesebben fogunk élni! Nagyon ránk fér ez már.

Az én vállalásaim sora pedig nem ér véget itt sem. Legnagyobb célkitűzésem: sok fogyás, aktívan sportoló életmód, elhízás elleni szerek segítségével. Nem kevés kilót tervezek leadni ugyanis. 35-45 sem lenne túlzás, mert már rég, jócskán 100 fölött vagyok. A kedvenc patikánk, az online működő Prevenció Patika komoly készletekkel rendelkezik elhízás elleni szerekből is, szerencsére.

Mindig is szerettük ezt a drogéria-szerű webshopot, ahonnan a legalapvetőbb gyógyszer-készleteinket is feltöltöttük mindig. Egyszerű a rendelés és gyors. Nálunk, nekik köszönhetően van itthon mindig minden, ami gyorsan kellhet. Ajánljuk bárkinek lelkesen, mert mindenhová szállítanak az országban, minden szokott lenni náluk raktáron, ami gyorsan kell, és megspórolhat velük bárki egy csomó időt! Futárral történő házhoz szállítás is van, és csomagpontra történő kivitel is. Ha nálunk fogyóban van valami, már rendelünk is, nem érdemes húzni, hogy pont hiányozzon valamilyen gyógyszer, amikor a legsürgősebben kellene. Persze, ha gondosan megtervezitek, hogy egyszerre szerezzetek be mindent tőlük, akkor olcsóbb a kiszállítás. Nagy összegért egyenesen ingyenes.

Na de visszatérve az “életmód, elhízás elleni szerek” témakörére, mert ebben is erősek…. Korábban én nem nézegettem ezt a szekciót az oldalon, de ami megint megerősített abban, hogy a Prevenció Patikát ajánljam mindenkinek a kedvencemként, az nem más, minthogy amint eszembe jutott, hogy ilyen kiegészítőkkel is szeretnék élni, nem is kellett szétnéznem máshol! Öt oldalnyi készítményből válogathatok náluk, ha komolyan fogyni szeretnék. És komolyan fogyni szeretnék! Zsíroldó teák, kapszulák, tabletták mellett még hőtapaszt is találtam a shopjukban. Ez a túlságosan megterhelt izmok felfrissítéséhez ajánlott, ezért a mozgást már eleve úgy kezdem aktívan, hogy használok ilyesmit is. Az életmód kategórián belül egyébként hét alkategóriát találtok, és külön van választva a “Sport” és az “Elhízás elleni szerek” – ha ti is valami ilyesmi után érdeklődnétek. A sport alkategória is érdekes egyébként a velem “szolidaritóknak”. Vagy akiknek meghoztam a kedvét a fogyózáshoz. Az orvosom nekem Porc-Csont-Izom Komplex filmtablettát javasolt, ami innen szintén beszerezhető.

Tényleg minden korábbinál eltökéltebb vagyok! És szerencsére a legjobb partnert is megtaláltam ehhez! Újfajta életmód, elhízás elleni szerek, és továbbra is kontaktus-elkerülő csomagpontra rendelés, a Prevenció Patikával!

eletmod-elhizas-elleni-szerek