Táskás szemmel nem szívesen kertészkedem

Találtam egy olyan kis közösséget, ahol többen együtt kertészkedhetünk egy a lakásomhoz közeli területen. Nagyon szuper, hogy már ilyen kezdeményezések is vannak a városban.

Viszont mostanában nagyon keveset alszok, sok lett a munka és a hobbi fenntartása együtt, mindenhol is ott szeretnék lenni, és annyi mindenben benne vagyok, hogy este még mindig nagyon pörgök, így kevesebb alvásra jut időm. Később megtudtam, hogy a táskás szem, szem alatti táskák kialakulásának oka lehet az alváshiány, és erre megoldás lehet az InstanTENSE Plus.

Táskás szem, szem alatti táskák kialakulásának okai – InstanTENSE Plus

Nekem az InstanTENSE Plus csodákat művelt a szemem alatti táskákkal. Az oldalukon láttam videót is arról, hogy néhány perc alatt milyen változást lehet elérni, amin nagyon ledöbbentem. De én mindig úgy vagyok vele, hogy hiszem, ha látom. Természetesen a weboldalon lévő információk meggyőzőek voltak, a videó is nagyon kíváncsivá tett, így be is szereztem a krémet.

El se akartam hinni, amikor megláttam a tükörben a változást az első használat után! Annyira látványosan csökkentette a szemeim alatt lévő táskákat, hogy az elképzelhetetlen.

Nekem az alváshiány és nagyon valószínű, hogy a sós ételek fogyasztása voltak a táskás szem, szem alatti táskák kialakulásának okai, amit az InstanTENSE Plus varázsütés szerűen megoldott, de ugyanígy problémát okozhat az alkoholfogyasztás, a dohányzás, ha nem távolítjuk el a sminket, vagy túl sokat időzünk a napon, ráadásul akár lelki és mentális okai is lehetnek a táskás szem kialakulásának. Nagyon igaz az, hogy a lélek hatással van a testre, így az erős érzelmeink, mint a félelem a veszteségtől, vagy a magunkba zárt érzelmek is képesek lehetnek arra, hogy duzzadt, táskás szemet okozzanak. Ugyanígy a szorongás, csalódottság, és a sok negatív gondolat, amivel hajlamosak vagyunk körülvenni magunkat is lehet az oka a szem alatti táskák megjelenésének.

Nagyon örülök, hogy mertem kipróbálni egy új terméket. Az InstanTENSE Plusnak köszönhetően ismét bátran mentem a kertészeti klubba, nem éreztem feszélyezve magamat, hiszen nem volt rá semmi okom, nagyon látványosan eltűntek a szemem alatti táskák, mindenki kérdezte is, hogy milyen trükköt alkalmaztam, annyira szembetűnő volt a változás.

Ha szeretnél te is többet megtudni erről a csodaszerről, akkor olvasd el az oldalukon te is a nagyon részletes leírásukat a táskás szem kialakulásáról, nézd meg a videót, és bátran próbáld ki te is a krémet.

A krém bár nem tűnik olyan soknak, hiszen csak 25 ml, ennek ellenére még is két hónapra elegendő szérumot tartalmaz napi használat mellett, így ár-érték arányban is nagyon megéri. Ráadásul ingyenes volt a szállítás, és másnap már meg is kaptam. Gyors szállítás, garantált hatékonyság, ennél több nem is kell! Táska mentes szemeket kívánok mindenkinek!