Tanya a városban, székhely a fővárosban

Mindig is városban éltem. Pest megyében nőttem fel, és bár az egyetem miatt Budapesten is éltem valamennyit, visszaköltöztem Ceglédre, hogy újra a hobbimnak, a kertészkedésnek hódolhassak. Bár nem kis faluról beszélünk, már korán találkoztam ezzel a tevékenységgel, mivel kertes házban nőttem fel.

Addig-addig, hogy a hobbim egyre nagyobb méreteket öltött, és rájöttem, hogy ebből meg is lehetne élni. Nagyon sok mindent termeltem a kertemben, amit el lehetett volna adni. Akár egy boltot is megérte volna nyitni erre a célra. Elárulom, ezt meg is tettem, sőt, már sikeresen üzemel, de ez nem volt ilyen egyszerű.

Mivel minden jogi feltételnek meg akartam felelni, természetesen csak vállalkozóként lehetett szó a biznisz megkezdéséről. Talán mondanom sem kell, hogy egy vállalkozás megalapítása nem gyerekjáték, de szerencsére a lépésekkel tisztában voltam, mivel az egyetemen pont erről tanultam. Az első lépés a székhely megválasztása volt, és biztos voltam benne, hogy ez nem az otthonom lesz. Székhelyszolgáltató céggel akartam intéztetni az ügyet, ezért rákerestem a székhelyszolgáltatás árakra, és így találtam azt a céget, aki azóta is óriási segítségemre van.

Mesélek róla egy kicsit!

A szekhelyszolgaltatas24.hu 11 éve foglalkozik profi és korrekt módon ezzel a tevékenységgel, Budapesten és Újlengyelben is. Ehhez kapcsolódóan intézik a vállalkozások ügyeit, és segítik őket az elindulásban is, ha kell. Székhelyszolgáltatás árakban is a csúcson vannak nálam, hiszen minőségi szolgáltatást kapok a pénzemért.

Én a fővárosi székhelyet választottam a cégemnek, ennek okára most nem térnék ki. Ezért a szolgáltatásért 6 hónapra 29.900 Ft-ot, plusz áfát fizetek. Hogy mit kapok cserébe? Mondom!

Először is a cég végigkísért engem az alapítás folyamatában, és ehhez ügyvédet is biztosított, ingyen. Majd, miután megtörtént a bejegyzés, kihelyezték a cégnevem cégtáblára, a kapcsolódó jogszabályoknak és a bírói gyakorlatnak megfelelően.

A mindennapokban fogadják a leveleimet, ezeket szkennelik, és továbbítják nekem elektronikusan, illetve postán is, természetesen díjmentesen. Amennyiben szükséges, fogadják az ellenőrző szerveket, profi módon és nagy tapasztalattal, akkor is, ha kényszerintézkedésről van szó. Sőt, tárgyalótermet is biztosítanak, mondanom sem kell, díjmentesen.

A székhelyszolgáltatás árak között, ilyen szolgáltatásokkal kiemelkednek a piac résztvevői közül. Én is nagyon elégedett vagyok velük, és biztos vagyok benne, hogy a jövőben is együtt fogunk dolgozni.