SOS probléma megoldás a vizes bajokra

Tegnap éppen haza fele siettem, mikor az édesanyám hívott telefonon. Ez nálunk tulajdonképpen mindennapos, hiszen már nem élek otthon és sajnos keveset is látjuk egymást, így valahol muszáj tartani a kapcsolatot. Éppen azt mesélte, hogy a piacon összeveszett egy árussal, mert szerinte direkt rátámaszkodott a dinnyére mikor mérte azt, anyukám szereti felfújni a dolgokat kicsit, de én mindig nagy egyetértésben szidom vele azt, akire ő éppen nagyon ki van borulva. Mindeközben hazaértem és eszembe jutott, hogy meg kell locsolni a drága növényeket, így mint mindig most is előkaptam a locsolós kancsót azok közül is a kedvencemet, majd a csaphoz igyekeztem egyik kezemben a telefonnal másikban a kancsóval, amikor észrevettem, hogy a padló teljesen fölázott. „Mit csináljak?!”- kérdeztem anyukámtól, aki egyből mondta, hogy az bizony csőtörés lesz hívjak egy vízszerelőt. 

Le is tettem gyorsan, felnyitottam a laptopom és elkezdtem eszeveszett módon oldalakat böngészni, hiszen tudom, hogy a csőtörés nagyon komoly dolog. Pár oldal olvasása után meg is találtam a számomra megfelelőt a vízszerelés.net-et, itt láttam is, hogy van SOS vízszerelés, ami szuper hiszen nem kell napokat várni ezzel a problémával, hanem akár 1-2 órán belül is ki tudnak jönni.  Ami még nagyon meggyőző volt számomra, hogy a weboldalukon nagyon részletesen le van írva, hogy mikor milyen problémával állunk szembe, tehát még én laikusként is könnyen rájövök, hogy mennyire lehet sürgős a probléma, hogy vajon mi okozhatta azt és a legfontosabb hogy ezt a problémát hogyan kell kezelni .

SOS vízszerelés

Ez egy nagyon szuper szolgáltatás az SOS vízszerelés helyzetekre. Emellett pedig a weboldaluk nagyon átlátható és könnyen kezelhető, így nem okoz gondot rajta kiigazodni.  Nem csak SOS vízszerelést vállalnak, hanem még egy pluszpont hogy 0-24 elérhetőek, ez azt jelenti, hogy akár az éjszaka közepén is tudnak segítséget nyújtani komoly probléma esetén, így nem kellett magam kellemetlenül érezni azért, mert ilyen későn zargatom őket.  A weboldalon így én magam is elolvastam a csőtörésről szóló részt és nem gondoltam volna, mivel semmenyire nem értek ezekhez a dolgokhoz, de megtudtam hogy ez egy teljesen átlagos probléma, ami bárkivel előfordulhat,m illetve hogy ha csak kis részben van vizes folt akkor még egészen elébe tudok menni a problémának. Ez azért nagyon megnyugtató volt számomra. Egyébként nem csak a csőtöréssel foglalkoznak, nagyon sok hasznos szolgáltatásuk van még emelett, például vízszerelés, csatornázás, duguláselhárítás, csatornakamerázás stb. úgyhogy tényleg nagyon széleskörűek. Én egészen biztosan őket fogom ezzel megkeresni, mert sürgős a problémám, és mert nagyon elnyerték a tetszésemet.