Mi így szoktunk karácsonyozni a barátaimmal

A barátaimmal minden évben tartunk egy közös karácsonyt. Az évek során jó nagyra duzzadt a csoport létszám, mert mindenkinek van már párja, és nyilván ők is bekerültek a körbe. Ilyenkor mindig nevet húzunk és meglepjük a másikat. Idén Biust és Ákost húztam, nekik pedig a közös szenvedélyük a kertészkedés. Tulajdonképpen egy ilyen boltban is ismerkedtek meg, mikor egyszerre nyúltak a virágföldért. Pedig azt hittem ilyen csak a filmekben van…

Lényeg a lényeg, hogy arra gondoltam, hogy egy közös pólót készíttetek nekik, amiben majd vígan kertészkedhetnek, ha már visszatér a jó idő. A póló készítés feladatával a lolmarkt.hu oldalt bíztam meg. Már korábban is rendeltem tőlük pólókat és mindig nagyon megvoltam elégedve.

Első körben végig néztem a páros pólókat, mert emlékeim szerint amúgy ott nagyon jók szoktak lenni. Most is több, mint 48 minta közül lehetett volna választani, de valahogy nem találtam igazit. Nem estem kétségbe, mert volt már ilyen, de szerencsére itt nyugodtan szabadjára engedhetjük a fantáziánkat, ha póló készítésről van szó, mert vagy küldünk nekik saját mintát, de akár azt is megcsinálhatjuk, hogy felhívjuk őket és elmeséljük a briliáns ötletünket, és ők megvalósítják.

Így is történt, kinéztem egy páros pólót, amit mindenképpen szerettem volna összehozni a kertészkedéssel. Ez pedig sikerült is. Vagyis a lolmarkt.hu-nak sikerült egy elképesztően jó mintát megszerkeszteni.

A méretezésnél érdemes odafigyelni, ha innen rendeltek, ugyanis a női pólók valamivel kisebbek, mint az átlag, ezért például nincs is XS-es, csak S, mivel az S méret felel meg az XS méretnek. Ebből kiindulva tehát fél, de akár 1,5 méret eltérés is lehet, ezért szerintem mindenki böngéssze át a megadott mérettáblázatot, mert ugyan vissza lehet küldeni, kicseréltetni, de jobb biztosra menni. A pólók visszaküldéséhez csak annyit fűznék hozzá, hogy a kiszállítástól számított 14 napon belül lehet igénybe venni.  Abban az esetben, ha kértél méretbiztosítást, ami amúgy csak 190 forint, akkor egyszeri alkalommal ingyen cserélik. Ha viszont nem kértél, akkor sajnos ki kell fizetni az 1980 forintos szállítási költséget. Szerintem megéri. Egy kattintás és tulajdonképpen potom összeg.

A másik, amiről szerettem volna még beszélni, az a szállítás és a pólók anyaga. Ami a kiszállítást illeti, általában 1-2 nap alatt megszokott érkezni a rendelés. Mármint tényleg, 1-2 nap, sőt, ha még reggel 10 előtt leadod a rendelést, akkor azt még aznap elkészítik és akár személyesen is bemehetsz hozzájuk, ugyanis nem csak webshopként üzemelnek, hanem az ország 12 pontján van boltjuk. Tök jó nem? A pólók anyagától pedig egyáltalán nem kell tartani, hogy valami meleg műszálas bénaság. Kellemes, magas minőségű pamutanyagból készülnek, és többszöri mosás után se mennek tönkre.

Szóval póló készítésre fel!