Ki mondta, hogy nem lehet?

Ki mondta, hogy nem lehet a városban kertészkedni? Rengetegen alakítják át erkélyüket egy kisebb kertté, és maguk termelik meg a paradicsomot, hagymát, vagy a fűszernövényeket. A szobanövények is ápolásra szorulnak, és sokkal barátságosabbá teszik az otthont. Kellemes illattal töltik be a lakást, és meghálálják a törődést. Ebből a szempontból sokkal jobb, mint egy művirág. Persze ha az embernek olyan macskája van, aki nem tűri meg, hogy rajta kívül más is élvezze a gondoskodásod, hajlamos lehet randalírozni, és ilyenkor a művirág jobb választás lehet.

Vannak még kifogásaink, és az élet más területén is korlátok közé szorítjuk magunkat, megnehezítve a saját boldogulásunkat. Ideje véget vetni az önszabotázsnak, és a számunkra lehető legkényelmesebb és legelőnyösebb módon szervezni a mindennapjainkat! Mert ki mondta, hogy nem lehet így is?

Nekem az egyik nagy teher a bevásárlás volt. Alapvetően introvertált vagyok, így szeretem elkerülni a felesleges interakciókat. Lusta is vagyok, ráadásul az időmet is hajlamos vagyok elpocsékolni, aztán kapkodni, és panaszkodni, hogy nincs időm semmire. Aztán rájöttem, hogy másképp is lehet, és minden problémára van megoldás. Mikor a kislányom megszületett, hirtelen még sokkal fontosabbá vált, hogy hogyan osztom be az időmet. Az említett megoldás pedig nem más, mint a Lord Shop. Azon belül is ez a link: https://www.lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet

A Lord Shop egy olyan webáruház, ahonnan különféle háztartási és higiéniai cikkeket tudok rendelni, és a pelenkák tekintetében egy kész Kánaán. Óriási a kínálat, rengeteg féle-fajta pelusból tudtam válogatni. Az olcsóbbtól a drágábbig, tényleg minden van.

Azért szeretek ennyire a https://www.lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet linken vásárolni, mert szinte mindig van valami akció. Ráadásul, mivel én már törzsvásárlónak számítok, a pontgyűjtő rendszer segítségével rengeteget tudok spórolni. Arról nem is beszélve, hogy a közösségi médiában való követése a pelenkás oldalnak további kedvezményekhez juttathat, hiszen tájékozódom az akciókról, sorsolásokon és nyereményjátékokon vehetek részt. A pénzemért cserébe pedig az elvárt minőséget kapom.

Amíg a Hercegnő pici volt, az oldalt rögzíthetős nadrágpelust vásároltam, aztán mikor totyogó lett, akinek nehéz volt, sőt, nem is lehetett szinte elmagyarázni, hogy most egy kicsit maradjon egy helyben, már a bugyipelenkát részesítettük előnyben. Ez azért kevesebb macerával járt, és jóval gyorsabb is, hiszen, nomen est omen, valóban úgy kell ráadni a kicsire, mint egy bugyit, és nem kell hajtogatni, mint azt a nadrágpelus esetében megszokhattuk. Ha pedig fürdőbe vagy strandra mentünk, úszópelenkát vásároltuk.

Textilpelenkát is lehet tőlük beszerezni, ám mint említettem, én elég lusta vagyok, és az eldobható pelenka használata kevesebb körültekintést igényel. Az élet más területein mindig próbálok ügyelni a környezetre, de a textilpelenka nekem nem igazán nyerte el a tetszésemet, még úgy sem, hogy hosszú távon jobban megéri. A barátnőm viszont arra esküszik. Ízlések és pofonok.

Nincs sorbanállás, nincs cipekedés, egyszerűen, az otthonom kényelméből, vagy akár a buszról is leadhatom a rendelésem. A termékek jó minőségűek, az áruk reális, és teljesen elégedett vagyok a Lord Shop-pal, ezért ajánlom neked is, ha te is introvertált vagy, lusta, vagy elfoglalt, vagy egyszerűen csak szereted a reális árú, jó minőségű termékeket. Mert így is lehet.