Fűnyíró vásárlás – BestMarkt, a kert szépségéért

Megteremtettük a vidéki életérzést a budapesti otthonunkban

Vidéki gyerekként nőttem fel, így világéletemben az volt a normális, hogy körülvesz a természet. A szüleimnek egy nagy kertes háza volt, tele gyümölcsfákkal és virágokkal, mindig volt mit gondozni. Emellett volt egy kutyánk és két macskánk is, így a társaság is adott volt. Még a legmagányosabb pillanataimban sem voltam soha egyedül, mert vagy az egyik, vagy a másik jószág jött oda hozzám ilyenkor. Hozzám dörgölőztek, és mintha csak érezték volna, hogy valami baj van, rám irányították a tekintetüket, és várták a válaszomat. Amikor felköltözte Pestre, nagyon hiányzott ez a fajta intimitás és béke, amit az otthoni környezet adott nekem. Az egyetemi éveket mindenesetre a főváros forgatagában húztam le. Persze ennek is meg volt az előnye, minden nagyon közel volt, jó volt a közlekedés, és sokkal több a lehetőség.

Mégis, amikor megismertem Gabit, a későbbi feleségemet, mindkettőnkben felmerült a gondolat, hogy ha összekötjük az életünket, ne költözzünk-e inkább vissza vidékre. És bár mindkettőnket nagyon vonzott a vidéki élet, addigra már megszoktuk a főváros adta lehetőségeket. Így köztes megoldás született: maradtunk Budapesten, de kiköltöztünk egy peremkerületbe, a város szélére, ahol most ismét nagy kertünk van, és élvezhetjük az otthon megszokott nyugalmat és békét. Nekünk is van sok gyümölcsfánk a kertben, egy kutyánk, és két szép macskánk – mintha csak újra gyerek lennék! Azzal azonban most kellett szembesülnöm, hogy bizony egy ilyen szép nagy kerthez megfelelő szerszámok is kellenek, amivel a kertet egészségesen rendben és karban lehet tartani. Így hát az első utunk a mindenféle barkács áruházakba vezetett, hogy a legszükségesebb felszereléseket beszerezzük. A fűnyíróval azonban nem voltunk elégedettek, ezért arra igyekeztünk megfelelő megoldást találni.

Fűnyíró vásárlás – BestMarkt, nekünk bevált!

Mondják, hogy a szomszéd fűje mindig zöldebb, de ez esetünkben így is volt, ezért egyik alkalommal megkérdeztük, hogy tudja ilyen szépen rendben tartani a kerti gyepet. Ő pedig azt válaszolta, évek óta a BestMarkt-ból szerzi be a szükséges szerszámokat, eszközöket, így hát mi is tettük egy próbát ezzel az ajánlással. “Fűnyíró vásárlás – BestMarkt” – találtunk rá a megfelelő kategóriára, és rögtön tudtuk, hogy jó helyen kezdtünk el nézelődni. A BestMarkt ugyanis valóban óriási kínálattal rendelkezett a fűnyírók terén. Az oldal bal oldalán nagyon hasznos kereső funkció segíti azokat, akik a legmegfelelőbb döntést szeretnék meghozni a fűnyíró vásárlás terén. A sokoldalú kereső funkcióval ugyanis valóban személyre szabott lehet böngészni az eladásra kínált termékek közül. A bizonytalanabbak kereshetnek akár szimplán csak kulcsszóra is, de persze érdemes megnézni a többi felkínált kategóriát is.

Fűnyíró vásárlás - BestMarkt
Fűnyíró vásárlás – BestMarkt módra, ahol több mint 130 fűnyíró várja, hogy gazdára találjon! Ráadásul itt minden infót megtalálsz róluk!

Így például ha valakinek a gyors elérés számít, lehet keresni a szerint, hogy a termék azonnal elérhető-e raktáron, vagy külső raktárról fogják kiszállítani. Ha pedig valakinek volt már jó tapasztalata valamely gyártóval, érdemes e szerint szűkíteni a keresést. Azt is átgondolhatjuk, hogy akkumulátoros, benzines, vagy elektromos motorral rendelkező típust keresünk-e, a BestMarkt mindhárom eshetőségre remek modelleket kínál az érdeklődőknek. Szintén fontos tényező lehet a teljesítmény, a fűnyíró és a gyűjtőkosár mérete, valamint az olyan extra funkciók megléte, mint az önjáróság vagy a mulcsozás. Persze ha valaki hozzánk hasonlóan bizonytalan, hogy a saját kertje adottságaihoz melyik típus lenne a legmegfelelőbb, érthető, ha a sok keresési lehetőség mentén picit elbizonytalanodik. De szerencsére a BestMarkt azokat sem hagyja cserben, akik először keresgélnek az adott termékek között.

Rövid összefoglaló – minden, amit a fűnyír típusokról tudni érdemes!

Hogy maximálisan kiszolgálják a vásárlói igényeket, a BestMarkt egy rövid összefoglalóval is segít eligazodni a számtalan fűnyíró típus között, amelyet az oldal alján olvashatnak az érdeklődők. Ezt mi is tüzetesebben szemügyre vettük a feleségemmel, és nekünk nagyon sokat segített abban, hogy a számunkra legmegfelelőbb fűnyíró típust kiválaszthassuk. Nem minden fűnyírótípus áll jól ugyanis a miénkhez hasonló, városi kertekhez. Így miután elolvastuk, mi jellemző a dobos, orsós, és rotációs fűnyírókra, rájöttünk, hogy amit mi keresünk, az valójában a rotációs megoldás. A “Fűnyíró vásárlás – BestMarkt” szekcióból az is kiderült, hogy nem véletlenül tettük le a voksunkat erre a megoldásra, ugyanis ez a legkelendőbb típus itthon. A következő lépés a részünkről ezért az volt, hogy a fűnyíró motor tekintetében is döntést hozzunk, de szerencsére a BestMarkt rövid útmutatója ebben is a segítségünkre volt.

Terület és teljesítmény

A BestMarkt leírása alapján a megfelelő motor kiválasztáshoz fontos mérlegelnünk, mekkora a megművelendő terület, illetve milyen teljesítményre van szükségünk ennek a megműveléséhez. A benzinmotoros megoldást például olyan helyre érdemes választani, ahol adott esetben magas fűvel kell megbirkózni. Önjáró funkcióval ellátott darab esetén nehezebb tereppel is képes megbirkózni. Viszont mivel egy nehezebb, robusztusabb gépről van szó, egyenetlen kertben kicsit nehezebb az ilyen típusú fűnyíró kezelése. Az elektromos változatban 700 m2-ig érdemes gondolkodni, ez a verzió jól megbirkózik az egyenetlenebb tereppel is. Mivel kicsi, könnyen manővereztethető gyümölcsösök, fák között is. Ha azonban a kábel akadályozná a fűnyírás szabadságát, érdemes lehet akkumulátoros fűnyíróban gondolkodnunk. Ez 50 m2-nyi területig ideális megoldás lehet a fűnyíráshoz.

Ha pedig már tudjuk a megművelendő terület nagyságát, könnyen dönthetünk a teljesítmény kérdésében is. Mivel a mi kertünkben is sok a fa, de nem akkora a terület, ezért mi akkumulátoros fűnyíróban gondolkodunk elsősorban. Ehhez bőven elég egy maximum 4 LE teljesítményű motor és egy maximum 50 literes gyűjtőkosár. Természetesen a BestMarkt kínálatában ennél jóval nagyobb teljesítményű fűnyírót is találunk, amely akár 1500 m2-nyi területtel is megbirkózik, és akár 70 literes gyűjtőkosárral is megvásárolható. Persze a fűnyíró és az alváz anyaga szempontjából is érdemes megfontolni, mik a szempontjaink. A BestMarkt az alumínium alvázat ajánlja a vásárlók figyelmébe, mert minőségi, hossz élettartamú anyagról beszélünk. Ráadásul a fűnyíró tömegét sem nehezíti el. Érdemes azonban azzal is kalkulálnunk, mi fér bele a pénztárcánkba, az alumínium kialakítás ugyanis nem olcsó megoldás.

Végül egy fontos szempont: azok a piszkos anyagiak

És ha már itt tartunk, ejtsünk egy pár szót az anyagiakról is. A fűnyíró vásárlás – BestMarkt módra történő elintézésének szintén nagy előnye, hogy az oldal tetején a számunkra ideális árat is be tudjuk igazítani a keresés során. A benzines és akkumulátoros fűnyírók ára nagyjából megegyezik, itt 60.000 és 180.000 Ft között érdemes kalkulálnunk a fűnyíróval. Az elektromos fűnyírókhoz akár ennél olcsóbban is hozzájuthatunk. Ebben az esetben a kezdő ár akár 12.000 Ft-tól is indulhat. 60.000 Ft-ért pedig már nagyon jó gépeket is lehet kapni ebben a kategóriában. Remélem, ti is ugyanolyan jó döntést fogtok tudni hoznia fűnyír vásárlás tekintetében, mint amilyet mi hoztunk. Keressétek fel a BestMarkt ebáruházat, hogy megtaláljátok a számotokra legideálisabb modellt! Több, mint 130 típus közül választhattok itt, így biztosan megtaláljátok majd, amit kerestek! Sok sikert és sok örömet kívánunk hozzá!