Flottakezelés helyett kertészkedés

A városi kertek egyre népszerűbbek, és megtalálhatók az erkélyeken, háztetőkön, hátsó udvarokon, sőt még a lakások belsejében is. Számos előnyük van a hagyományos kertekkel szemben: könnyen áthelyezhetőek az évszakok vagy helyszínek között; kevesebb helyet foglalnak el, mint egy teljes méretű kert; és kevesebb karbantartást igényelnek, mint a hagyományos kertek.

A városi kertben való termesztés nagyobb kontrollt biztosít a termesztés módja és módja felett, és lehetővé teszi, hogy különböző növény- és terménytípusokkal kísérletezzen. A kisebb lépték miatt az új kertészek könnyebben megismerkedhetnek a kertészkedéssel anélkül, hogy aggódnának a költséges hibák elkövetése miatt.

A városi kertek egészséges, tápláló élelmiszert biztosítanak azok számára, akik egyébként csak korlátozottan férnének hozzá (pl. alacsony jövedelműek). Ezeket a kerteket gyakran olyan emberek is használják, akiknek nincs idejük vagy forrásuk saját zöldségek termesztésére, de szeretnének részt venni a termesztési folyamatban.

A közösségi kertek elősegítik a társadalmi kohéziót a városrészekben azáltal, hogy összehozzák az emberek különböző csoportjait, akik egyébként nem nagyon érintkeznének egymással – idősek, fiatalok, kisgyermekes családok és egyedülállók mind összejönnek a közösségi kertekben. Biztonságos teret teremtenek az emberek számára, ahol találkozhatnak szomszédaikkal és kapcsolatokat építhetnek velük. Megismerkedhetsz a kertészkedés különböző módjaival, tippeket oszthatsz meg, vagy egyszerűen csak beszélgethetsz, miközben a parcelládon dolgozol.

Magam is gyakran hódolok a kertészkedés szenvedélyének, ami a cégvezetéssel járó stresszből a leginkább ki tud ragadni. Mára már igyekszem minél több feladatot kiadni a kezemből, ám ez hosszú évekig nem volt így. Nemrég intéztem el azt is, hogy a cégautó flottát egy kifejezetten erre szakosodott cég kezelje. Ez volt a kertészkedés elkezdése mellett az egyik legjobb döntésem az elmúlt évek során! A Flottauto Lízing egy csapással minden problémámat megoldotta. Amikor rátaláltam a honlapjukra, éppen arra kerestem rá a böngészőben, hogy mi a “nyílt és zárt végű lízing különbség”, ám végül ennél sokkal többre bukkantam! Meglepő volt számomra, hogy nem csak részletes csomagajánlatokkal fogadnak bennünket a honlapon, hanem egy különálló blog szekció taglal megannyi olyan fontos témát, amelyek a cégautó, flotta témaköréhez köthetőek.

A fő eszköz, amelyet minden flottán belül kezelni kell, értelemszerűen a járművek. A csomagok alapja tulajdonképpen az, hogy a cég átvállalja a flottán belüli járművek megfelelő gondozását, karbantartását és javítását. Ez magában foglalja a következőket is: a járművek elhasználódott gumiabroncsainak vagy alkatrészeinek szükség szerinti cseréje újakra, a kisebb horpadások, karcolások vagy egyéb kozmetikai sérülések kijavíttatásának teljes körű intézése, a megfelelő olajszint és abroncsnyomás fenntartása, gumicserék, vagy például annak biztosítása, hogy minden járművön elvégezték az összes előírt biztonsági ellenőrzést.

Az oldalon belül három csomagajánlatot találhatunk meg, ezeket a szolgáltatások menüpont alatt találhatjuk meg weboldalon. Jómagam a legtöbb szolgáltatást magában foglaló, azaz a legnagyobb, a Superior nevet viselő csomagajánlat mellett döntöttem, ugyanis úgy gondoltam, az fedi le legjobban a céges autókkal kapcsolatos igényeket. Az alapcsomag találóan a Standard nevet viseli, ami akkor praktikus, ha a lehető legkevesebb pénzt szeretnénk az autókba fektetni és az autók üzemeltetését is szeretnénk profikra bízni. A köztes megoldást pedig a Comfort csomag jelenti, amely ugyan valamennyivel kevesebb szolgáltatást tartalmaz, mint a maximális segítséget nyújtó Superior csomag, ugyanakkor cserébe az ára is kedvezőbben alakul. Így mindenki megtalálhatja a lehetőségeihez és az igényeihez leginkább megfelelő opciót.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy azzal, hogy a nyílt és zárt végű lízing különbségét kutattam, egy ilyen nagyszerű partnerre találtam, mint a Flottauto Lízing! A gumik mindig rendben vannak, a szervizelést is intézik, ahogy kell, és volt már, hogy rázós helyzetbe került az egyik kollégám az autópályán egyik éjszaka, de azt is megoldották! Gyors reakcióidő, profizmus és rugalmasság jellemzi őket – bármilyen problémáról is legyen szó, igyekeznek a lehető leghamarabb megtalálni rá a megoldást, és addig is enyhíteni a helyzeten olyan opciókkal, amelyek egyből a rendelkezésükre állnak. Szavakban nem tudom kifejezni, mennyi terhet vett le a vállamról az, hogy rájuk bízhattam a cégautó flottakezelést. Ezért az árért bőven megéri, hiszen ez a fokú tapasztalat és megbízhatóság gyakorlatilag megfizethetetlen. Köszönet illeti a Flottauto Lízing munkatársait és bárkinek, aki hasonló helyzetben van, mint én voltam cégvezetőként, szívből ajánlom ezt a céget. Őszintén mondhatom, hogy soha nem bántam meg a kiszervezésre vonatkozó döntésemet. Hatalmas megkönnyebbülés volt, hogy valaki más gondoskodik a flottáról, és ez sokkal könnyebbé tette a munkámat, mint vezető. Pontosan erre a fajta segítségre volt szükségem, mint amit a Flottauto Lízing nyújtott számomra.

Számos előnye van annak, hogy egy cég külső szolgáltatót vesz igénybe, mint például az, hogy mint ahogy már eddig is fejtegettem, akkor ők gondoskodnak mindenről, ami azt jelenti, hogy több idő marad a nap folyamán minden más dologra. Ez pedig magam is tanúsíthatom, hogy jobb eredményekkel és kellemesebb munkahelyi légkörrel jár. Ha a te céged mindennapjain is sokat lendítene az, ha kiszerveznéd a cégautók kezelését, szerintem ne habozz tovább, keresd fel őket még ma!