Legyen néhány négyzetméterrel nagyobb kerted a fém polcok segítségével!

Több virágot szeretnél látni magad körül, de már nincs több hely a kertedben?

Nem kell feltétlenül költözésben gondolkodnod, és lemondani sem szükséges az álmaidról: a nagy teherbírású, stabil fém polcokkal megnövelheted a kerted nagyságát!

Nem tudod elképzelni, hogyan?

Mutatom a trükköt!

Gondolkodj vertikálisan!

Gondolkodj vertikálisan!

A kertek kapcsán mindenki általában az alapterülettel számol, és azt érzi, hogy be vannak határolva a lehetőségei.

Mi lenne, ha ezúttal egy dimenzióval tovább gondolnád a dolgot?

Eszedbe jutott már, hogy polcokra is teheted a kerted?

Vannak növények, amik nem bírják a mi időjárásunkat, és folyamatos melegre szorulnak: azok is általában a polcainkon végzik, és kellő földdel alattuk bőven túlélnek mindent – akkor miért ne tudnád ezt megtenni a többi virágoddal is a szabad ég alatt?  

Tedd polcra a növényeidet!

Tedd polcra a növényeidet

De ne akármilyen polcra!

Az egyértelmű, hogy fában nem érdemes gondolkodnod, akármennyire is szép, mivel a folyamatos locsolásnak, meg a szabad levegőn való létnek egészen biztos, hogy nem fog örülni.

A legjobb választás a fém polc: egészen pontosan a könnyen összeszerelhető, olcsó salgó polc.

Hogy nem tűnik elsőre szépnek?

Ebben lehet is némi igazság, de ebben az esetben nem is lenne értelme valamilyen gyönyörű, tölgyfa állványban gondolkozni, hiszen ha jól végezzük a dolgunkat, úgy sem látszódna belőle semmi.

Ha kellő mennyiségű növénnyel, lehetőleg futónövénnyel pakolod tele polcaidat, akkor az ágak és levelek zöld színű zuhatagként fognak mindent eltakarni az emberi szem elől. 

A lehetőségek tárháza!

Könnyedén varázsolhatsz udvarodból mesébe illő fűszerkertet, rejtett lugasokkal teli parkot, vagy akár egy egész kis labirintust is, az egymás mellé állított salgó polcokkal, sőt akár falakként is használhatod őket, hogy feloszd velük a kertedet, vagy eltakard udvarodat az utcán sétálók pásztázó szemei elől.

Milyen növényeket érdemes a magasba emelni?

Gyönyörű virágok, de akár hasznos növények is kerülhetnek a polcaidra, mint a paradicsom, fűszerpaprika, vagy az eper, amiket így akár a család együtt is szüretelhet le a jövőben.

A felső polcokra kerülhetnek a növények, a leomló ágaik, leveleik pedig eltakarják majd a fém lábakat, és akár a kertészeti eszközöket, metszőollókat, kannákat is, amiket a második polcra teszünk, hogy mindig kéznél legyenek. 

Akár lakásban is tökéletes lehet!

Akár lakásban is tökéletes lehet!

Nem véletlenül mondtam azt, hogy én a csavarmentes salgó polcokat javaslom neked több szintes kerted létrehozásához.

Ezek a polcok rendkívül gyorsan összeszerelhetőek, áruk egészen kedvező azoknak is, akik nem egész raktárakat akarnak megtölteni velük, és ami a legfontosabb: hihetetlenül strapabíróak!

Akár egész évben is állhatnak az udvarodon, biztos lehetsz benne, hogy stabilan fogják tartani minden növényedet, a legszélsőségesebb hazai időjárási körülmények között is.

Használj fém polcokat, és valósítsd meg álmaid kertjét! 

Minden jog fenntartva.