Egyik diéta sem olyan hatékony, mint a zsírleszívás

Manapság már rengeteg diéta van, mindenféle étkezési módot ismerünk. Vegetáriánus, vegán, flexitáriánus, paleo, ketogén és még sorolhatnám reggelig.

Sokan valamilyen élelmiszer allergia, intolerancia miatt , mások környezetvédelmi okok, társadalmi felelősségvállalás vagy esetleg fogyni akarás miatt váltottak életmódot és kezdtek az egyes irányzatok szerint étkezni.
Egyre többen vannak, akik valamilyen emésztőrendszeri vagy hormonális betegség miatt váltanak életmódot, de az életmód váltók egy nagy hányada még mindig a fogyás miatt vált.

Rengeteg olyan zöldség van, amely segít a zsír gyorsabb lebomlásában, elősegítik az anyagcsere gyorsulást, közvetlenül hatnak a testsúlyunkra, de ennél sokkal gyorsabb megoldás is van.

Régebben nagyon divatos volt a zsírleszívás. Nem kell szenvedni vele, nem kell éhezni, kihagyhatjuk a kellemetlen lépéseket és a kemény munkát, mielőtt elérnénk az áhított alakunkat.

Persze a zsírleszívás után is célszerű tartani a diétákat.

Vannak olyan nagy túlsúllyal rendelkező emberek, akiknek a zsírleszívás segíthet beindítani a fogyást, ugyanis így könnyebben tudnak mozogni.

A zsírleszívás pedig következő plasztikai műtétekkor is jól jöhet. Az eltávolított zsírt be lehet tenni az úgynevezett zsírbankba, ahonnan későbbi beavatkozásokkor ki lehet szedni és fel lehet használni.

Nehéz manapság olyan plasztikai sebészt találni, aki figyel erre és ezt is felajánlja egy lehetőségként. Sőt, mintha mostanában egyre kevesebben vállalnának zsírleszívást.

Az egyik barátnőm ide ment, mikor el akarta tüntetni a hasán a zsírpárnákat: Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest – 25 év tapasztalat!

Itt a Kelemed plasztikában nagyon sok különböző plasztikai műtétet végeznek, ezért az itt rendelő sebész mindig felajánlja, hogy a zsírszöveteket más beavatkozások miatt el is lehet tenni.

Sokan járnak de, mert jól és viszonylag olcsón dogoznak itt, és Dr. Kelemen Ottónak nagyon jó hírneve van a plasztikai sebésze körében.

Az oldala is nagyon jól fel van építve, könnyen el lehet igazodni rajta. Én is mindent megtaláltam, pedig én csak egy barátnőm miatt olvastam át, hogyan is működik a zsírleszívás.

Ő nagyon meg volt elégedve a beavatkozással és az eredménnyel is. Azt mondta, hogy nagyon kedvesek voltak itt vele, a konzultáció, az előzetes szükséges vizsgálatok is teljesen rendben voltak. Nem kellett sokat várnia a vizsgálatokra.

Dr. Kelemen Ottó, már nagyjából 25 éve dolgozik sebészként, azon belül is a plasztikai sebészettel foglalkozik, már nagyon rég. Igazi “régi motoros”, aki magabiztosan és nagy szakértelemmel segít mindenkinek, aki megfordul a klinikában. Nagyon hosszú ideje rendel már, éppen ezért rengeteg elégedett páciense is van.

Az oldalukon vannak képek az egyes beavatkozásokról, ezzel is segítenek megérteni, hogy mi is történik egy beavatkozás során, milyen eredményekre lehet számítani.

Ez szerintem tök jó dolog. Magamból indulok ki, mikor ezt írom, de szerintem egy kép többet mond ezer szónál. Minden beavatkozásnál leírják annak a menetét, lépésről lépésre le van írva, mi fog történni, leírják, milyen változásokra lehet számítani. ezeket én nehezen képzelem el, nekem sokkal többet segít, ha a sorra felvázolt eredményeket egy előtte-utána fotóval mutatják be. Persze mindenki más, de nekem nagyon sokat segít, ha az egyes műtéteknél vannak fotók is, ezen az oldalon pedig ezt is meg lehet találni.

A barátnőm azt mondta a műtét után, hogy mindennel nagyon meg volt elégedve. Az ellátás, minden szuper volt, és persze maga a műtét is sikeresen zárult, pontosan olyan eredményt kapott, amilyenre számított. Szóval a tapasztalatai alapján, ha zsírleszíváson gondolkodsz, keresd fel: Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest – 25 év tapasztalat!