Egy kis kerti munka után mindig jól esik egy hátmasszázs kényesztetése

Ha azt hinnétek, hogy a téli időszakban megáll az élet a kerti tevékenységeket illetően, akkor ezt most erősen szeretném megcáfolni. Ilyenkor is ugyanúgy van tennivaló, csak sokszor egy kicsit másféle persze. Mint mondjuk az elmúlt hétvégén, amikor nem győztem ellapátolni a havat a ház elől és a kocsibeállóról. De ettől szép a tél, hogy ilyen kihívások elé állít minket időről-időre. Legalábbis én szeretem ezeket a feladatokat, kicsit más, mint virágot ültetni, de egyáltalán nem a rossz értelemben.

Az viszont ilyenkor is hamar el tud érkezni, hogy fájjon a hátam, éppen ezért megint felkerestem egy masszázs szalont, hogy kicsit szemezegessek a kezeléseik közül. Hát hatalmas szerencsém volt, mert találtam egy olyan üzletet, ahol éppen nagy akciók vannak minden kezelésre és bérletre, így még ráadásként kedvező áron is fog történni a várva-várt felfrissülés.

Egy belvárosi szalont néztem ki, az a neve, hogy Karma Thai Massage és a Király utcában van az üzeletük (van egy másik a Síp utcában is). A masszázsok közül a https://karmathaimasszazs.hu/olajos-testmasszazs oldalon tudtam válogatni. Azt hiszem, hogy nő létemre egyáltalán nem meglepő, hogy egy olajos testmasszázs mellett tettem le a voksomat.

Arra vágyom, hogy ellazuljak, egy órán keresztül (vagy lehet akár másfél óra is) csak arra kelljen figyelnem, hogy pihenjek, kikapcsoljak és nem történhet semmi, de semmi rossz. Számomra erre az egyik ideális közeget a masszázs jelenti, nem véletlen, hogy most is rögtön ebbe az irányba kezdtem el keresgélni. A https://karmathaimasszazs.hu/olajos-testmasszazs oldaláról az is kiderül, hogy most minden masszázs akciós áron érhető el, 20%-kal kell kevesebbet fizetni egy-egy kellemes nyomkodásért, mint egyébként. Sőt, hogyha rögtön bérletet vált az ember, akkor ennél még nagyobb kedvezményekre is szert tehet, tehát ha már van tapasztalatunk a témában és bele merünk egyből ugrani, akkor érdmes lehet valamelyik ilyen csomagot választani. Én egyelőre beérem egy alkalommal is, aztán majd meglátom, hogy alakul az élet a továbbiakban.

Ha thai masszázsról, vagy bármilyen aroma masszázsról van szó, mindig buzgón kampányolok mellette, mert tényleg őszintén hiszem, hogy ez testnek és léleknek egyaránt jó és egészséges. Éppen ezért ha kicsit töltődni szeretnétek, akkor szerintem most nézzetek körül a szalon oldalán, itt: https://karmathaimasszazs.hu/olajos-testmasszazs, amíg élnek az akciós ajánlatok.