Balkonkertészkedés alatt csapatépítő játékok szervezése

A városi növénytermesztők közé mi is beálltunk, hiszen az erkélyünkön fűszernövényeket, paradicsomot, krumplit és idényzöldségeket is termesztünk. A kertészkedés nagyon kikapcsol, szeretek kint szüttyögni a növényekkel, gondoskodni róluk.

Mivel viszonylag sok időt töltök kint az erkélyen, sajnos nehezen tudom elkerülni, hogy a szomszédokat ne halljam néha. A minap is, amikor épp a zöldbabot próbáltam felfuttatni a korlátra, a szomszéd srác telefonbeszélgetését hallgattam. Épp a hétvégi csapatépítő játékok eseménysorát ecsetelte a haverjának.

Valahol a Balatonon voltak vitorlázni. De ahogy hallottam a quadozás is benne volt a programban, mert nem mindenki tudott úszni. Azonban, amire leginkább felkaptam a fejem, az a SUP volt. Évekkel ezelőtt Vilniusban láttam ilyet, és azóta ki akarom próbálni. 3 fős csapatokban kellett nekik ügyességi és gyorsasági feladatokat megoldani. Igazi csapatépítő játékok, ahogy kiveszem a szavaiból. A legizgalmasabb a gyorsasági SUP surfing játék volt, ahol a SUP-on felállva kellett evezni és a bóját megkerülni.

csapatépítő játékok

Mivel nálunk is aktuális a teambuilding megszervezése a következő 3 hónapban, megpróbáltam a Google-ben megtalálni a szolgáltatást. Néhány perc után meg is találtam a BalatonPRO honlapját, ahol a csapatépítő játékokra helyezik a hangsúlyt, akár vitorlás hajóval, sárkányhajóval, de indoor tevékenységgel is készülnek rossz idő esetére.

Alapvetően Siófokról indulnak a vitorlásaik, de megegyezés szerint lehet Balatonfüred, Alsóörs, Tihany és Balatonkenese is az indulási pont. Szóval, ez egy megfelelő teambuildingnek ígérkezik, be is dobom az értekezleten majd.

Mire nem jó a balkonkertészet során elkapott egy-egy mondat.