Amit nem tudok megtermelni, azt online rendelek a kozmetikumaimhoz

Amit csak lehet, azt magamnak termelek meg, hiszen nem lehet tudni, hogy mik vannak a kozmetikumokban, az élelmiszerekben. Ahogyan a nagymamám mondta: sosem lehet tudni, mitől hízol!

Írtam már nektek arról, hogy milyen a városi kertészkedés, ezt itt tudjátok elolvasni: http://avarositanya.hu/varosban-is-lehetseges-a-kerteszkedes-igen/.

Nem bízom meg a legtöbb kozmetikai termékben, egy ideje amellett, hogy a zöldségeket, gyümölcsöket magamnak termelem meg, elkezdtem azzal is foglalkozni, hogy a kozmetikumaimat is magamnak készítsem el.

Ez egy picit nehezebb dolog, hiszen az éghajlatunk nem alkalmas arra, hogy mindent megtermeljünk, ami a kozmetikumokhoz, krémekhez kellhet.

Amit nem tudok megtermelni, azt biztonságos, ellenőrzött forrásokból szerzem be. Amióta magamnak csinálom a krémeket és a tusfürdőket, nagyon sokszor rendelek egy bizonyos webshopból.

Rengeteg krém alapanyaga az Argán olaj – Humanity áruházból szerzem ezt be. Az argán olajat sokan folyékony aranynak nevezik, mivel annyira sok jótékony hatása van a testünkre, illetve mert a színe is hajaz egy kicsit az aranyra.

Az argán olaj jót tesz a bőrnek, a hajnak, a körmöknek, igazi csodaszer, Olyan, mint az aloe vera, de azt meg tudom termelni itthon, az argán olajat pedig nem. Az argán fa ugyanis a déli körülményeket szereti, hiszen Marokkóból származik.

Argán olaj - Humanity
Argán olaj – Humanity

Az Argán olaj – Humanity áruház virtuális polcain a legolcsóbb. Mindig innen szerzem be, sok más krémhez használatos termékkel együtt. Innen veszem az alapokat, az olajokat, a tisztítószerek alapjait és néha könyveket is, amikből újabb, bio recepteket tanulhatok.

Szeretem ezt a webshopot, mert mindig nagyon hamar szállítanak, sok az akció, mindig remek ötleteket lehet itt olvasni. Minden terméknél oda van írva, hogy mire lehet használni, ezért sokszor ki sem kell keresnem azt, elég, ha elolvasom a leírást.

Nagyon gyorsan szállítanak innen, sajnos személyesen nem tudom átvenni a csomagokat, mert messze van tőlem az üzletük, de még így, szállítással együtt is sokkal olcsóbbak a termékeik, mint más, hasonló webshopoknak.

Sokszor vásárolok innen, már igazi törzsvásárló vagyok szinte. mindig olvasok újabb krém recepteket, amiket meg szeretnék csinálni, és mindig innen szerzem be a szükséges alapanyagokat, hiszen a közelemben sehol sem lehet kapni. Például tiszta argán olaj szerintem nem nagyon kapható sehol. Legalábbis ahol én lakom, ott biztosan nem.

Szeretem ezt a boltot, mert olcsó, jó minőségűek a termékeik, gyors a szállítás, sok az akció, és amennyire ez egy webshopnál lehetséges, figyelnek arra, hogy környezettudatosan működjenek.

Igazán jó kis bolt, mindenkinek ajánlom, aki otthon szeretne kozmetikumokat készíteni, mert itt mindent meg lehet hozzá találni, nem kell több helyről rendelni és mindenhol kifizetni a szállítást, hiszen itt szinte mindent meg lehet venni egy helyen, raktárról. Nagyon széles a választék, sokat el szoktam időzni itt, és mindig új ötleteim támadnak, amikor az új termékek felhasználási javaslatait böngészem.

Szeretek itthon krémeket készíteni, kellemes elfoglaltság, és bio is. Ebben az időszakban pedig kiváló karácsonyi ajándék is lehet.