Amikor a fájdalom nem a kertben ér

A jelenlegi időjárás nem igazán teszi lehetővé a kertészkedést, így most nem marad más, mint a lakásban lévő növénykéim gondozása. Kaptam egy rózsát is nem rég, hatalmas tövisei voltak. Rögtön eszembe jutott, hogy mennyi sérülést össze tudok szedni a kertben, de most szerencsére legalább ezt megúszom, ha már mást nem sikerült.

A minap képzeljétek el, arra ébredtem, hogy hihetetlenül fáj a fogam. Elmentem a Kacsa utca 5-ben lévő fogászati rendelőbe, természetesen előre egyeztetett időpontra, amit egyébként pontosan be is tartottak. Ez mindig így szokott lenni. Ez az egyik előnye, ha magán klinikára jár az ember lánya.

A vizsgálat során mondták, hogy a bölcsesség fogam okozza a problémát. Mondták, hogy szerencsére nincs olyan ami miatt sebészeti eljárásra lenne szükség, így csak hagyományos foghúzás lett belőle. Neomagnol oldatot használtak öblítésre, ennek nem volt valami kellemes íze. Bár az elején nagyon megijedtem, de a fogorvosom és az asszisztens nagyon figyelmesek és kedvesek voltak, megnyugtattak, hogy nem lesz annyira vészes, mint amilyennek hangzik az egész.

Nem mondom, hogy a foghúzás egy csodálatos álom volt, de szerencsére olyan szakértő kezek foglalkoztak velem, hogy a lehető legkisebb negatív élmény élt. Talán a Neomagnol íze a legemlékezetesebb, haha. Nagyon kedves és barátságos a fogorvosom, de úgy tűnt nekem, hogy a többi fogorvos is hasonló hozzáállással rendelkezik. A szakértelmük pedig egyiküknek sem vitás. Erről egyébként az weboldalukon is lehet olvasni.

A bölcsességfog húzásáról én már nem írnék részletesen, nem is tudnék kellő szakértelemmel, de az a szuper, hogy az oldalukon egy teljes cikket szenteltek ennek a témának. Ebben a cikkben el lehet olvasni, hogy a bölcsességfogról és a húzásáról mit is kell tudni, mit csinál a fogorvos, amikor a foghúzásra van szükség, mi a foghúzás menete, mi történik közben és mi történik utána, milyen eszközöket használnak, és szóba jön a kedvencem is, a Neomagnol.

Érdemes nem csak ezt a cikket elolvasni, hanem a többit is, nagyon sok hasznos fogászati információ található meg náluk. Ha pedig bármilyen fogászati problémád merülne fel, keresd őket bizalommal. Biztos vagyok benne, hogy neked is segíteni fognak a modern fogászati klinikájukban.