A szép kertembe már csak egy kerti bútor hiányzik

Hiába élek a fővárosban, mivel vidéken születtem, nekem iszonyatosan fontos volt, hogy legyen egy kertem. Még ha picike, akkor is az enyém, van hova kimozdulni, kiülni egy kicsikét.
Éppen emiatt vásároltam egy olyan házat a külvárosban, ahol van kert. Imádom a növényeket nevelgetni, örömöm lelem abban, amikor egy általam nevelt növény termést hoz. Persze a haszonnövények mellett dísznövények is vannak, amelyekben gyakran gyönyörködöm. Nemrég megfogalmazódott bennem, hogy már semmi más nem hiányzik az én kis csodás kertemből, mint egy ide illő kerti bútor.

El is kezdtem nézelődni az interneten, ám nagyon meghökkentem, amikor megláttam az árakat. Egy szebb bútor kisebb vagyonba kerül.
Erről panaszkodtam épp a barátnőmnek, aki azonnal javasolta, hogy nézzek szét az 50szazalek.com oldalon.
Korábban nem hallottam róla, így érdeklődéssel fogadtam az ötletét. Aznap este a weboldal böngészésével töltöttem az időt. Meg kell mondjam, már elsőre is nagyon szimpatikus volt a webshop. Hihetetlenül széles termékpalettával rendelkeznek: a kerti bútorok mellett sok minden más is elérhető. Gyermek és babaholmik, autós kiegészítők, lakberendezési eszközök, szépségápolási cikkek, és még estig sorolhatnám a különféle kategóriákat.
A webshop célja, hogy minden kategóriában a legjobb ár-érték arányban sorakoztassa fel a termékeket. Az elégedettség nagyon fontos számukra, emiatt folyamatosan figyelik a piacot, és a kínálatot állandó jelleggel újítják.

Az igazi bizalmat a 14 napos garanciájuk adta. Annyira elhivatottak az ügyfelek elégedettségét illetően, hogy 14 napot adnak arra a vásárlás után, hogy eldöntsük, szeretnénk-e megtartani az adott dolgot. Ha valami miatt mégsem olyat kapnánk, amire számítottunk, akkor indoklás nélkül visszaküldhetjük a terméket és visszakapjuk az árát.

A termékeket böngészve hamar megtaláltam a nekem megfelelő kerti bútort. Amint megláttam a képeket, már gondolatban el is helyeztem a kertemben. Szerelem volt első látásra. Eleinte kicsit aggódtam, hogy nem lesz-e gond, hogy nem láthatom élőben, aztán elszálltak a kételyeim. A webshop részletes leírást biztosít minden árucikkről. Olyannyira pontos volt, hogy tökéletesen el tudtam képzelni, milyen lesz a valóságban.

A rendelési folyamat egyszerű volt, biztonságos, online fizetésre is volt lehetőség. Ezt szeretem, mert sokkal jobb megoldás a készpénznél, főleg, ha nagyobb tételekről van szó. Az 50szazalek.com webshopnak hála nem kellett sokat fizetnem, legalábbis egy kerti asztalhoz képest. Majdnem 20%-kal kedvezőbben vettem meg, mint amennyiért hasonlókat a közeli boltban árultak. Sőt, a szállításért sem kellett sokat fizetni. Ez remek volt,

Azt ígérték, hogy 72 órán belül kihozzák a csomagot, ám ettől hamarabb, már másnapra megérkezett. Hihetetlenül örültem neki. Meg kell mondjam, kényelmesebb volt így, mintha nekem kellett volna elhozni. Az a nagy csomag be se fért volna az autómba!

Nagyon örömmel bontottam ki és szereltem össze a legjobb kerti bútort, amit valaha láttam. Új ékköve lett a kertnek, ám most kivételesen olyan, amit nem én gondoztam. Azóta még több időt töltök itt kint.
Jó döntés volt az 50szazalek.com-ról rendelni. Nem csodálom már, hogy 2019-ben megkapták a megbízható webshop minősítést. Bármikor nyugodt szívvel ajánlanám tovább bárkinek, hiszen gördülékenyen tudtam rendelni, könnyű volt a menete.

Azóta a hírlevelükre is feliratkoztam, hogy értesüljek a legújabb akciókról. Mindezért kaptam még extra 5% kedvezményre jogosító kupont, amit a következő vásárlásomnál felhasználhatok.
Biztos vagyok benne, hogy visszatérő vendég leszek náluk. Kiváló webáruház, akik valóban arra törekszenek, hogy kiemelkedő vásárlói élményt adjanak amellett, hogy a pénztárcánkat is kímélik.