A piac helyett az autoszervizben kötöttem ki

A családunkban egyértelműen a nagymamám az, akinek nagy szenvedélye a kertészkedés. Megannyi finomsággal van tele a kertje. Almafa, barackfa, cseresznyefa és meggyfa is található a kerjében, emellett a kis veteményesében számtalan zöldséget is termeszt. Sokszor kapok tőle én is krumplit, répát, paradicsomot, paprikát, uborkát, borsót és babot is. Mint, már korábban említettem az egyik írásomban, ha sok a termés és megmarad, akkor a nagymamám meglátogatja vele a piacot és ott eladja. Sokszor van, hogy meglátogatom és olyankor elkísérem a piacra is. Legutóbb azonban nem alakult minden a tervek szerint. Megbeszéltem vele, hogy megyek és segítek összepakolni a zöldségeket, gyümölcsöket, amit majd el akar adni a piacon. Az autóm azonban máshogy tervezte ezt.   

Fő a biztonság

Sajnos induláskor szembesültem vele, hogy valami nincs rendben az autó gumijaival. Korábban nem figyeltem eléggé és nagyon nagy kopást tapasztaltam a gumikon. Így pedig nem mertem megkockáztatni az elindulást, mert nem kicsi út várt volna rám. Szerencsére tudtam, hova fordulhatok, ha ilyen poblémám van. Egy budapesti autoszervizbe kértem időpontot, ahol kicserélik a gumit. Így a piacos program mindenképpen máskorra tolódott, de a biztonságom érdekében inkább lemondtam. Ezzel a nagymamám is teljes mértékben egyetértett.

Az Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. minden gumicserét szakszerűen végez. A gyári adatokat pedig táblázat alapján állítják be. A munkálatok során befújják a kerékagyat réz sprayvel, hogy a korroziót elkerüljék. A csavarokat gyári nyomatékra húzzák, valamint a gyári nyomást is állítják be az abroncsokban. Sőt még azon sem kelltt aggódnom, hogy az autóról lekerült abroncsokkal mi lesz, mert gumiabroncs-hotel szolgáltatásuk keretében nyugodtan náluk hagyhattam őket, hiszen biztosítják a megfelelő tároláshoz szükséges körülményeket.

A https://www.metaautoszerviz.hu/-n minden szükséges információt megtaláltok

Az Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. honlapján többek között az árak is fel vannak tüntetve, szóval felkészülten tudtam odamenni, hiszen nagyjából képben volt mennyibe fog kerülni a procedúra. Végül elégedetten távoztam. Mondjuk nem meglepő. Korábban felkerestem már őket téli gumicsere miatt, és akkor sem kellett csalódnom. Lelkesen hívtam fel a nagymamámat, hogy elújságoljam neki a jó hírt, miszerint a kocsi rendben. Legközelebbi piacozáskor már ott leszek és segítek neki.