A befektetett munka gyümölcse: egy márkás, divatos táska

Nagymamám évek óta termeli a szebbnél szebb zöldségeket és gyümölcsöket a saját kis kertjében. Van, hogy én is besegítek neki a kertben. Sosem vonzott igazán a kert és a kertészkedés,de néha igazán jó kikapcsolódásként élem át. Elsősorban saját magának, illetve a családnak termeszti a finomabbnál finomabb zöldségeket, gyümölcsöket. Ugyanakkor, ha sok a termés, szívesen megy el a helyi piacra és árulja őket. Általában az ebből megszerzett kevéske pénzt mindig gondosan külön teszi, hogy aztán meglepje magát valamivel. Idén úgy döntött, hogy az összegyűlt pénzből most kivételesen valami drágább dologra fogja költeni. Kitalálta, hogy szeretne végre egy igazán divatos, modern kinézetű, márkás táskával büszkélkedni.

Mivel a kisvárosban, ahol lakunk, elég kevés üzlet rendelkezik ilyen profillal, aki igen, ő meg elég borsos áron kínálja ezeket. Így segítségül hívott, hogy az interneten keresztül intézzük el ezt a dolgot. Ő ugyanis nem egy technológiai zseni, de sebaj, itt vagyunk neki mi, akik szinte okostelefonnal a kezünkben kelünk és fekszünk. Másnap meg is látogattam, vittem magammal a laptopomat is, hogy átnézzük a https://www.annataska.hu weboldalát. Én ismertem az oldalt már korábbról, be is vagyok regisztrálva, úgyhogy a mamám extrán jól járt velem, mivel VIP tagként, minden vásárlás alkalmával kapok pontokat, illetve kedvezményeket. Így ő már kapásból előnyös helyzetben volt az árakat tekintve.

Mivel elég konkrét elképzelései voltak, ezért könnyedén és viszonylag gyorsan megtaláltuk a tökéletes darabot. Sikerült kiválasztania egy divatos, mégis korához illő fekete, Tamaris női kézitáskát. Kifejezetten kérte, hogy a kézitáskák közül válogassunk, mert ő azt szokta meg az évek alatt. A fekete színhez is erősen ragaszkodott, hiába próbáltam rábeszélni valamilyen különlegesebb színre, leszavazott. Kifejtette, hogy a fekete mindenhez illik, illetve az ő korában már nem akar kitűnni a tömegből. Megértettem, úgyhogy nem is erőltettem a témát. Bekerült a fekete Tamaris kézitáska a kosárba. A mamám szerencsés volt, mivel pont akciós áron kínálták ezt a típust, emellé jött még a VIP tagságom előnye is, szóval elég sok pénzt meg tudott spórolni.

https://www.annataska.hu
Legyél idős vagy fiatal, egy divatos táska minden női szívet megdobogtat

A https://www.annataska.hu oldalán ugyan nincs feltüntetve,hogy lenne olyan hely, ahova nem szállítanak, meg korábban rendeltem már tőlük, sosem volt semmilyen probléma. Azonban az én mamikám hajthatatlan volt, hogy azért csak érdeklődjem meg. Addig rágta a fülemet, amíg fel nem vettem a céggel a kapcsolatot. Szerencsére hamar kaptunk választ az elküldött e-mailre. Mondjuk pont hétköznap írtam nekik, amikor a munkaidejük van. Megnyugtatták a nagyimat, hogy a megadott címre küldeni fogják a csomagot. Így, hogy megbizonyosodtunk mindenről, végre leadhattam a rendelést. Mivel a mama mindig feszeng, ha idegenek mennek hozzá, ezért a szállítást Pick Pack Pontra kértem, ahova 1-2 munkanap alatt érkezett meg a csomag, amit aztán végül én vettem át. Később pedig a mama nekem fizette ki az árát.

Nagyon boldog és elégedett volt, amikor megkapta a rendelést. Annyira szépnek találta a táskát, hogy azon gondolkozott inkább elteszi a szekrénybe, hogy ne érje semmi baj. Végül meggyőztem, hogy teljesen felesleges volt az https://www.annataska.hu-ról rendelni, ha végül csak a szekrényben nézeget a táska. Bátran viselje, használja, ha pedig egy újra lesz szükség bármikor ismét rendelhetünk.